طرز تهیه کوکوی سبزی خوشمزه و ترد
مواد لازم:
1- سبزي (تره – جعفري – شويد – گشنيز – پيازچه – سير تازه) يك كيلو
2- تخم مرغ 5 تا 6 عدد
3- زرشك در صورت تمايل 1 تا 2 قاشق سوپخوري
4- گردوي خرد كرده 1 قاشق غذاخوري
5- روغن 150 گرم
6- نمك و فلفل زردچوبه به مقدار كافي
سبزي را خرد كرده و داخل كاسه اي مي ريزيم تخم مرغها را در در آن شكسته نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده و خوب هم مي زنيم زرشك و گردوي خرد كرده را در صورت تمایل به مايه اضافه كرده و مجددا هم مي زنيم بطوريكه مايه كف كند.
روغن را خوب داغ مي كنيم مايه را داخل روغن مي ريزيم و روي مايه را با پشت قاشق صاف مي كنيم و در آنرا مي گذاريم و با حرارت ملايم کارمان را ادامه می دهیم تا مواد اولیه ما كاملاً پیوسته شود آنگاه آن را به هر شكلي كه خواستیم می بريم و بر مي گردانيم تا روي ديگر آن نيز سرخ شود.
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، سرخ کردن سبزی کوکو بسیار مهم است . چون قرار نیست سبزی کوکوی ما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند . استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند.
در برخی موارد که عجله برای خوردن کوکو نداشتید می توانید کوکوی آماده شده را در یخچال بگذارید و یک یا دو ساعت بعد میل کنید. طعم کوکوی شما خوشمزه تر می شود.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مواد لازم :
كلمقرمز |
یک عدد |
نمک |
سه قاشق غذاخوري |
سركه سفيد |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
كلم قرمز را در اندازههای دلخواه خرد كرده و در آبكش می ريزيم. نمك را روی كلمها پاشيده و آنها را كمی هم می زنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت می گذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشی كرده، كمی كه آب آن رفت در ظرف مورد نظر ريخته و روی آن را با سركه پر می كنيم. اين ترشی را می توان در كنار غذاهای گوشتی سرو كرد يا سركه آنرا كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و می توانيم از آن برای سالاد استفاده كنيم و برای اين كه ترشی زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
طرز تهیه چاتنی انبه
چاتنی انبه نوعی دسر یا پیش غذای خوشمزه است که طعمی شیرین دارد.
مواد لازم:
انبه: یک کیلوگرم
فلفل قرمز: 2 عدد
ریشه زنجبیل تازه: 40 گرم
لیمو: یک عدد
سرکه سیب: 400 میلیلیتر
شکر قهوهای: 500 گرم
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
طرز تهیه:
• انبه را به اندازه دلخواه خرد کنید.
• تخمهای فلفل را خارج کرده و فلفل را خرد کنید.
• زنجبیل را رنده کرده و سیر را ریز خرد کنید.
• تمام مواد را درون قابلمهای ریخته و تا روی آنها آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.( مواد را به طور مرتب هم بزنید).
• چاتنی را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلیظ شوند حرارت دهید.
• سپس چاتنی را درون ظرف شیشهای ریخته و درب آن را خوب محکم کنید.
طرز تهیه لقمه های سیب زمینی و برگر
برای روزهای طولانی که هنگام عصر آدم حسابی گرسنهاش میشود، یک میانوعده سیرکننده لازم دارید تا مزه دلچسبی داشته باشد.
مواد لازم برای 16 عدد
- 16 عدد سیبزمینی نیمهآماده (به فرم وافل)
- 450 گرم گوشت چرخکرده گوساله یا بوقلمون
- دو قاشق چایخوری ادویه مخلوط
- 4 عدد گوجهفرنگی گیلاسی
- سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور
طرز تهیه
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیبزمینیها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج و فر را خاموش کنید. کبابپز را روشن کنید.
- در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینیبرگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید. در تابه، روی حرارت ملایم، برگرهای را سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حولهای بچینید تا روغنشان گرفته شود.
- برگرها را روی سیبزمینیها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجهفرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.
طرز تهیه خوراک گوشت وِردِه چیلی
این خوراک گوشت با حرارت بسیار ملایم برای مدت طولانی پخته میشوند و در این زمان مزه همه مواد به خورد هم میروند و میتوانید از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
- 680 گرم گوشت سردست
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 425 گرم لوبیا سفید
- 340 گرم توماتیلو
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- 110 گرم فلفل سبز خرد شده
- 2 حبه سیر رنده شده
- ¾ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 400 گرم آب مرغ
- یک پیمانه برگ تازه اسفناج
- دو قاشق چایخوری آب لیموترش
- خامه پاستوریزه
طرز تهیه
- گوشت را تمیز کنید، بشویید و آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید. در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. نیمی از گوشتها را درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. همین کار را با بقیه گوشتها تکرار کنید. آنها را نیز از تابه خارج کنید و روی دستمال حولهای کاغذی قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
- گوشتها را درون آرامپز بریزید. لوبیا، توماتیلو، پیاز، فلفل چیلی، سیر، پودر زیره سبز و نمک را اضافه کنید. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم به مدت 6 تا 7 ساعت بگذارید آرام پخته و مغزپخت شوند. در صورتی که عجله دارید، حرارت را زیاد کنید و 3 و نیم ساعت بپزید.
- برگهای اسفناج و آب لیموترش را اضافه کنید. در صورت تمایل روی آنها خامه ترش یا گشنیز تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی
این سالاد گرم با سس خامهای سبزیجات سرو میشود و بسیار خوشمزه است. در ضمن، سریع نیز آماده میشود و برای شام عالی به نظر میرسد.
مواد لازم برای 6 نفر
- روغن
- 450 گرم لوبیا سبز درسته
- 450 گرم سیبزمینی تازه
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- ¼ پیمانه آب
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه سس مایونز یا سس سالاد
- ¼ پیمانه خامه خامه ترش
- یک قاشق غذاخوری شیر
- یک قاشق غذاخوری خردل
- یک قاشق غذاخوری آب لیمونرش
- نصف قاشق چایخوری ترخون خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
- کف ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. لوبیا سبز، پیاز، سیبزمینی، آب، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- آنها را درون دستگاه آرامپز بریزید و به مدت 4 ساعت بپزید. هر دو ساعت آن را یک بار هم بزنید.
- در این فاصله، سس را تهیه کنید. در یک کاسه کوچک، مایونز، خامه ترش، شیر، خردل، آب لیموترش، ترخون و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان پخت مواد در یخچال نگهداری کنید.
- برای سرو، سس را با مواد مخلوط کنید و آنها را در ظرف موردنظر بچینید و فلفل سیاه تازه روی آنها آسیاب کنید.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: